petek, 27. december 2019

PRED NOVOLETNO SREČANJE


Kot da bi mignil in že je leto na okoli. Komaj smo si izrekli božične in novoletne čestitke pa si moramo ponovno voščiti, kajti božič in novo leto sta spet tu.


Kot vsako leto pred prihodom novega smo se ponovno zbrali “STARA GARDA”. To srečanje je dan, ko se srečamo nekdanji sodelavci: mladi, manj mladi, še manj mladi in da ne rečem manj stai in na koncu stari. Star si toliko kolikor se počutiš in koliko je še energije v tebi. Lepo je ko se srečamo prav s tistimi, ki so se v luki kot prvi zaposlili in iz nje odšli v obdobje od koder se živ ne moreš vrniti to je iz PENZIJE. Okoli 90 (devedeset) članov Kluba upokojenih delavcev Luke Koper se nas je tudi letos zbralo v petek 13.decembra ob 18,00 uri v restavraciji Slorest to je po starem v luški ĐAMIJI.


(od desne proti levi: STRLE IVAN, BABIČ JOVO in UDOVIČ VIKTOR)
Med nami sta bila kot vrsto let dva luška delavca od samega začetka oz. sta v Luko prišla še iz predhodne Vodne skupnosi in to sta g. Aldo Pavletič in Jovo Babić. Oba sta še zelo pokončna čila in zdrava. Naj nam ostaneta taka še naprej.


Sračanja sta se udeležila tudi g. Vojko Rotar delavski direktor in član uprave in Mirko Slosar predsednik sveta delavcev, ki sta nas pozdravila in zaželeli smo si vesele in srečne prihajajoče praznike. Po sklepu organov kluba je svojo zadolžitev organizacijo srečanja odlično izpeljal predsednik kluba g. Branko Matič. V veselem vzdušju, dobro pripravljeni večerji, ob prijetni glazbi in odlični postrežbi smo preživeli nekaj čudovitih uric.


Tudi zaplesali smo.



Dobro (hrano) večerjo nam kot že dolgo let prej, ko smo bili še aktivni in sedaj na srečanjih v penziji skuhajo naše stare znanke nepozabne kuharce. Seveda ob vse navedenim čas hitro mine in morali smo se posloviti z prazničnimi voščili - seveda z željo in obljubo lata 2020 spet.
VEČ SLIK SI OGLEJTE TU

Prispevek: Viktor Udovič
Foto: Branko Matič

Ni komentarjev:

Objavite komentar