nedelja, 05. januar 2020

ZDRAVILIŠKO-SPROSTITVENI ODDIH V BANJA SLATINI
ZDRAVILIŠKO-SPROSTITVENI ODDIH ZA ČLANE Kluba upokojencev Slovenije

v Zdravilišču za fizikalno medicino in rehabilitacijo BANJA SLATINA pri Banja Luki

Program izvajamo v sodelovanju s podjetjem NOMAGO

10-DNEVNI TERMIN BIVANJA: 19. 04. do 29. 04. 2020 povratek 11. dan / cena: 481,00 € (možno plačilo: akontacija + 6 obrokov)

PROGRAM SLATINA: • ob prihodu dobrodošlica z aperitivom • specialistični zdravniški pregled in priprava individualnega programa fizikalnih terapij • terapevtski program, vodenje medicinske dokumentacije in odpustno pismo • vsak dan štiri fizikalne terapije po nasvetu zdravnika glede na vaše zdravstveno stanje (kopanje ali kopel v termo mineralni vodi, zdravilna blatna obloga, terapevtska skupinska telovadba, elektro, termo ali magnetna terapija, terapevtski ultrazvok) • koriščenje plavalnega bazena z navadno vodo • svečana večerja z glasbenim programom za ples • 2 x skupinska vadba progresivne mišične relaksacije • predavanja na teme: mišična relaksacija, medsebojno komuniciranje in zdrava prehrana • v ceni programa je všteta turistična taksa • v organizaciji Klinike SVJETLOST Banja Luka – www.klinika-svjetlost.ba 1 x brezplačen specialistični pregled oči – v času bivanja vam naredijo tudi nova očala. • v organizaciji zobne ordinacije SORRISO CENTAR Banja Luka – www.sorrisocentar.co 1 x brezplačen specialistični pregled – možni manjši posegi v času bivanja.

Namestitev v dvoposteljnih sobah visoke kategorije, vse sobe imajo balkon, WC, kopalnico s tuš kabino, fen, kopalni plašč, obuvalo za terapije in bazen, TV, telefon in WIFI. Doplačilo: 1/1 soba – 15,00 €/na dan (150,00 € za 10 noči). Prehrana: zajtrk, kosilo in večerja z možnostjo dietne prehrane za diabetike. Plačilo dodatnih storitev po ceniku: masaž, specialističnih pregledov, ultrazvočnih in drugih medicinskih preiskav se lahko izvede v gotovini ali s plačilno kartico .

PREVOZ Cena avtobusnega prevoza je vključena v osnovno ceno programa. Avtobus ostane vse dni bivanja s skupino. Odhod iz Kopra – možen vstop Ljubljana in Brežice. Doplačilo prevoza za manjše skupine: 43-48 članov: 8,50 eur/na člana; 38-42 članov: 21,00 eur/na člana; 34-37 članov: 26,00 eur/člana.

PRIJAVE sprejemamo do zapolnitve prostih mest oziroma najkasneje do 10.04. 2020. Izpolnjeno PRIJAVNICO, ki velja za uraden dokument, pošljite vodji skupine na naslov, ki je naveden na Prijavnici, oziroma izpolnite elektronski obrazec na spletni strani KUS: www.klub-upokojencev.si.

Informacije dobite pri vodji skupine KUS:

KOGEJ IDA, tel.: 031 309 566 elektronski naslov: kogej.ida@gmail.com

TERNOVŠEK DRAGO, tel.: 041 449 166 el. naslov: drago.ternovsek@gmail.com

PLAČILO Po plačilu akontacije v višini 90,00 eur je preostali znesek možno plačati v 6. mesečnih obrokih. Nomago vam bo po prejemu plačila akontacije najkasneje v 8-15 dneh poslal račun za poplačilo preostalega zneska, tako kot ste navedli v Prijavnici.

Za morebitne pripombe ali nejasnosti v zvezi s prejetim računom pokličite: Nomago, g. Viljem Remich, tel.: 05 330 3120. Vodje skupin KUS niso pristojne osebe za reševanje nejasnosti s prejetimi računi.

ZAVAROVANJE: 1. osnovno nezgodno turistično zavarovanje, ki ga sklene Nomago in je že vključeno v osnovno ceno programa https://www.nomago.si/splosni-pogoji. 2. Zavarovanje rizika odpovedi ni vključeno v osnovno ceno. Član, ki tako zavarovanje želi, ga sklene osebno na eni od zavarovalnic, ki nudijo tovrstna zavarovanja. 3. Če član udeležbo odpove in ima že plačano akontacijo ali račun, mu Nomago vrne vplačani znesek po pravilih, navedenih na https://www.nomago.si/splosni-pogoji. 4. Če član udeležbo odpove in sam zagotovi udeležbo drugega člana, ki bo takoj poravnal vse obveznosti za potovanje, mu Nomago povrne celoten vplačan znesek, zmanjšan za administratvni strošek odpovedi v višini 15,00 eur. 5. Prijavljen član naj obvezno pridobi Evropsko zdravstveno kartico na izpostavi ZZZS, ki je brezplačna! 6. Priporočamo, da prijavljen član osebno sklene samoplačniško dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino, ki krije stroške hujših poškodb, bolezenskih stanj in njihovih hujših posledic (Coris, Vzajemna …).

OBVESTILO O ODHODU: Obvestilo o uri in kraju odhoda bo dobil vsak član po pošti ali elektronski pošti najkasneje 7 do 10 dni pred odhodom. Obvestilu bo priloženo tudi krajše navodilo vodje skupine KUS.

IZLETI IN AKTIVNOSTI: V času bivanja se bomo skupaj dogovorili o različnih aktivnostih in izletih v organizaciji lokalnih turističnih agencij in vodičev (Banja Luka, Kozara, Ljubačevo – Etno selo, Krupa na Vrbasu, Jajce, Plivsko jezero, Šipovo, izvir reke Plive).

Ni komentarjev:

Objava komentarja